Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Trainingen - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Trainingen

Bij de introductie van nieuwe systemen of -manieren van werken is training en opleiding van medewerkers vaak een essentieel onderdeel.

Vaak zijn secretaresses betrokken bij de uitvoering van archivering. Het is daarbij van belang dat allen op dezelfde manier werken t.a.v. de archivering omdat anders waardevolle informatie simpelweg verloren kan gaan. Een cursus kan dan dienen op alle neuzen de zelfde kant op te krijgen.
R.P. de Jong heeft veel ervaring als docent bij opleidingsinstituten, zoals GO opleidingen, de SOD en EUROFORUM.  Deze instituten hebben hun sporen verdiend in dit marktsegment.

Wij hebben veel basis cursus materiaal uitgewerkt, dat makkelijk, zonder al te veel kosten, aan uw situatie kan worden aangepast.
Zowel gericht op digitaal archiveren als op de meer klassieke papieren situatie.

Als voor u erkenning van opleidingscertificaten een belangrijk aspect is dan kunnen we bemiddelen deze trainingen ook via deze opleidingsinstituten met mijzelf als docent worden geregeld. Wel zullen de kosten daardoor iets toenemen.

Eventueel verzorgen we de trainingen met eigen beamers en laptops,  zodat we niet afhankelijk zijn van locale beschikbaarheid van die apparatuur.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden gaan we er wel van uit at trainingen in uw eigen omgeving gegeven worden. Als dat niet wenselijk is dan kunnen we natuurlijk een geschikte cursusruimte bij u in de buurt regelen.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin