Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Quick scan voor uw bedrijf - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Quick scan toont problemen van archief

Met een quick scan van RP de Jong Advies komt u erachter waar het aan schort bij het archief van uw bedrijf. Wat is nou het meest voorkomende probleem? Nou, dat er geen centrale plaats is waar alle documenten worden opgeslagen. Deels wordt er digitaal opgeslagen, maar andere documenten worden ergens in een kast gestopt of op een andere opslaglocatie. Dat is erg onhandig, want als u iets wilt opzoeken, weet u dan wel waar u moet zoeken? Met een quick scan komen wij als specialist in het digitaal archiveren erachter wat er beter kan.

Werking van een quick scan

Als RP de Jong Advies een quick scan voor u uitvoert dan beginnen we met het analyseren van het huidige archiefsysteem. Wordt alles op één plek opgeslagen? Is het systeem makkelijk te hanteren? En hoe veilig is het systeem? Na een paar dagen tijd komen wij met een quick scan rapport van 3 tot maximaal 10 pagina’s waarin u onze aanbevelingen vindt. Zo weet u precies waar het goed gaat, waar verbeterpunten liggen en kunnen wij u mogelijk verder helpen met het verbeteren en vernieuwen van uw opslag systeem.

Nieuw documentatie management systeem na een duidelijke quick scan

Een van de dingen die wij voor u kunnen doen na het houden van een quick scan is het ontwikkelen van een compleet nieuw documentatie management systeem. Dit systeem wordt gebouwd op basis van uw wensen. Zo krijgt u dus een op maat gemaakt documentatie systeem dat het beste werkt voor uw organisatie. Wilt u meer weten over de quick scan neem dan gerust contact met ons op. 

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin