Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Programma van eisen - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Programma van eisen

Een Programma van Eisen (PvE) is een belangrijk onderdeel bij data-migratie. Als specialist migratie en digitalisering weet R.P. de Jong Advies hier alles van. Een Programma van Eisen is een document waarin alle eisen omtrent een product, dienst of ontwerp als verzameling beschreven staat. In het geval van data-migratie brengt een Programma van Eisen in kaart waaraan het datasysteem moet voldoen.

Het belang van een Programma van eisen

R.P. de Jong Advies heeft veelal te maken met de implementatie van DMS systemen voor de opslag van metadata. De leveranciers van DMS systemen hebben vaak wel de technische kennis in huis, maar kennis van de gewenste functionaliteit is niet altijd aanwezig. Dit is voor ICT-ers vaak lastiger te beoordelen dan de toekomstige gebruikers. R.P. de Jong Advies kan u helpen door samen met u een Programma van Eisen op te stellen.

Als het Programma van Eisen zorgvuldig is opgesteld, selecteert R.P. de Jong Advies namens u een aantal leveranciers die aan de eisen kunnen voldoen. Uit deze selectie kiezen we drie leveranciers die worden uitgenodigd voor het geven van een presentatie. Hierbij leveren zij een offerte op maat. Op basis hiervan komen we tot een uiteindelijke keuze voor de juiste leverancier.

Voor het opstellen van een Programma van eisen en meer

Het opstellen van een Programma van Eisen is een zeer specifieke taak, maar R.P. de Jong Advies biedt meer dan dat. Als specialist met 35 jaar ervaring met digitalisering en structurering kunnen wij u op verschillende manieren helpen. Hoe? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of neem een kijkje op onze site.

 

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin