Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Migratie archief bestanden - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Migratie archief bestanden

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij de migratie van archief bestanden? R.P. de Jong Advies is uw partner in deze! Met meer dan 35 jaar ervaring in archief migratie kunnen onze specialisten u op verschillende manieren van dienst zijn tegen een zeer concurrerend tarief.

R.P. de Jong Advies voor soepele migratie van archief bestanden

We kunnen wel stellen dat een papieren archief uit de tijd is. Veel bedrijven stappen over op een digitaal archief, maar de ervaring leert dat dit niet altijd even makkelijk gaat. Er gaat alsnog veel papier rond en digitale bestanden zijn op diverse plaatsen te vinden. Het probleem hierbij is dat zowel het digitale als papieren archief niet compleet is en dat men op verschillende plekken moet zoeken om een compleet beeld van alle beschikbare informatie te krijgen.

R.P. de Jong Advies weet uw archief bestanden op juiste wijze te migreren naar een overzichtelijk digitaal archief. Wij zorgen er voor dat de migratie soepel verloopt en dat het archief ook na ons vertrek blijft werken. Wij zetten uw documentenhuishouding weer terug op de rails.

Voor de migratie van archief bestanden en meer

R.P. de Jong advies kan u helpen bij de migratie van archief bestanden, maar kan u ook op andere manieren van dienst zijn op het gebied van digitalisering en structurering binnen uw bedrijf. Al met al zijn wij benaderbaar voor de volgende diensten:

  • Consultancy
  • Interim-management
  • Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing)
  • Archief inventarisaties (structuuronderzoek)
  • In-company training (maatwerk)
  • Digitalisering Archief en/of Bibliotheek
  • Assistentie bij werving en selectie
  • Docent voor bestaande opleidingen
R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin