Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Het nieuwe werken - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Bent u klaar voor het nieuwe werken?

Het nieuwe werken is hot, wordt door veel bedrijven gedaan, maar lang niet alle bedrijven zijn tot deze flexibele manier van werken in staat. Waardoor komt dat? De oorzaak ligt in veel gevallen bij een beperkt archiefsysteem. En dat is precies waarmee RP de Jong Advies u van dienst kan zijn. Als u overgaat tot het nieuwe werken dan betekent dat, dat medewerkers van uw bedrijf vanuit huis vrijwel dezelfde mogelijkheden hebben als op het werk. Een digitaal archief dat overal toegankelijk is, is een vereiste. Maar veel bedrijven archiveren lang niet alles digitaal en dat belemmert het thuiswerken.

Hulp bij het invoeren van het nieuwe werken

RP de Jong Advies kan u helpen om het nieuwe werken in te voeren. Dat begint bij het digitaal archiveren van documenten. Alles wat u bewaart moet digitaal op te vragen zijn, dus moet er in veel gevallen behoorlijk wat gescand worden. Documenten waar u verder niks mee moet kunnen worden vernietigd, documenten die langer bewaard moeten blijven gaan naar een externe opslagplek.

Wat is er nodig om tot het nieuwe werken over te gaan?

Misschien bent u gedeeltelijk al goed voorbereid om over te gaan tot het nieuwe werken. Wij houden een quick scan om erachter te komen hoe uw opslagsysteem presteert, waar de sterke en zwakke punten liggen en presenteren dit in een quick scan rapport van 3 tot maximaal 10 pagina’s. Zo weet u binnen enkele dagen wat er veranderd of vernieuwd moet worden aan uw archief om het nieuwe werken mogelijk te maken.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin