Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Het nieuwe werken implementeren - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Het nieuwe werken implementeren

Het nieuwe werken wordt door steeds meer bedrijven gedaan, misschien dat u nu op het punt staat om het te implementeren. De basis van het nieuwe werken is dat werknemers een grote flexibiliteit hebben. Ze kunnen zowel op kantoor als thuis werken en beschikken thuis over vrijwel dezelfde mogelijkheden als op kantoor. Maar die vlieger gaat lang niet altijd op. Bij het nieuwe werken moeten werknemers namelijk de beschikking hebben over het complete archief, waar ze ook zijn. Maar lang niet alle bedrijven hebben al hun documentatie digitaal gearchiveerd. En dat beperkt de mogelijkheden van het thuiswerken. Echter, wij kunnen daar iets aan doen.

Quick scan om het nieuwe werken te implementeren

Voordat we het nieuwe werken bij u kunnen implementeren voeren wij een quick scan uit. Hiermee analyseren wij uw archiefsysteem en komen erachter wat er veranderd moet worden zodat medewerkers altijd en overal in het archief kunnen kijken. Soms komt het erop neer dat daarvoor een compleet nieuw documentatie management systeem moet worden aangelegd.

Nieuw documentatie systeem om het nieuwe werken te implementeren

Als er een nieuw documentatie systeem nodig is om het nieuwe werken te implementeren dan kunnen wij u helpen om de juiste software te kiezen. Het systeem moet natuurlijk voor iedereen die er gebruik van maakt toegankelijk zijn en bovendien snel en effectief werken. Daarom kunt u allerlei wensen aan ons doorgeven waarmee wij rondkijken naar de meest geschikte softwarepakketten. Wij nodigen vervolgens maximaal drie kandidaten uit die een presentatie mogen geven, waarna er een besloot wordt genomen wie het nieuwe documentatie management systeem mag leveren. Heeft u meer vragen over het implementeren van het nieuwe werken, schroom dan niet en neem contact met ons op.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin