Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Enterprise Search - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Enterprise Search

R.P. de Jong Advies biedt Enterprise Search oplossingen op maat. Als dataspecialist met ruim 35 jaar ervaring maken wij informatie overzichtelijk, compleet en vindbaar. Onder andere met Enterprise Search oplossingen.

Het voordeel van Enterprise Search

Steeds meer bedrijven slaan informatie digitaal op. Een ontwikkeling waar wij natuurlijk achter staan. Probleem is echter dat er ontzettend veel informatie wordt opgeslagen op verschillende informatiedragers. Denk bijvoorbeeld aan informatie in CRM systemen, fileservers, databases, maar ook aan mailservers. Alleen al de e-mails die worden verstuurd en ontvangen zorgen voor een grote hoeveelheid aan informatie. En waar vindt u de nodige informatie dan terug? Dat ene contract, die bevestiging van die ene klant of die notulen van vorig jaar.

Er zijn systemen met een eigen zoekfunctie, maar die zoekt alleen binnen het systeem zelf. Een Enterprise Search oplossing zorgt ervoor dat u en uw medewerkers vanaf één punt kunnen zoeken binnen verschillende informatiedragers. R.P. de Jong Advies kan dit voor u verzorgen. Onze Enterprise Search oplossingen zijn makkelijk te gebruiken, zowel binnen als buiten de kantoormuren.

Enterprise Search en meer

R.P. de Jong Advies is uw partner in Enterprise Search oplossingen. Wij kunnen u echter ook ondersteunen met andere oplossingen. Wij hebben 35 jaar ervaring op het gebied van digitalisering en structurering. U kunt ons dan ook benaderen voor de volgende diensten:

    Consultancy
    Interim-management
    Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing)
    Archief inventarisaties (structuuronderzoek)
    In-company training (maatwerk)
    Digitalisering Archief en/of Bibliotheek
    Assistentie bij werving en selectie
    Docent voor bestaande opleidingen

 

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin