Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Document migratie - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Document migratie

Voor al uw document migratie kunt u uitstekend bij R.P. de Jong Advies terecht. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring binnen de branche en kunnen de document migratie tot in de puntjes voor u verzorgen. Hierbij dragen wij uiteraard zorg voor een optimale kwaliteit en een aangenaam verloop van de document migratie. U kunt het gehele traject aan ons uitbesteden, zodat u zich kunt richten op zaken die voor u belangrijker zijn. U heeft nergens omkijken naar.

Meer dan alleen document migratie

Wij bieden niet alleen een uitstekende dienstverlening als het gaat om document migratie, waarbij documenten van een ouder systeem veilig worden overgezet naar een nieuw systeem. Naast het verzorgen van een document migratie kunnen wij u ook van dienst zijn met diverse digitaliseringsprojecten, trainingen en opleidingen, probleemanalyses en begeleiding bij verhuisprojecten. Wij kunnen op vrijblijvende basis scans uitvoeren om te bepalen welke dienstverlening het best bij uw vraagstuk past. Zo bieden wij altijd een maatwerk service, ook wanneer het om een document migratie gaat, zodat u nooit voor services betaalt waar u geen gebruik van maakt.

Neem vrijblijvend contact op

Wij staan graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in het uitbesteden van een document migratie. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden, of voor vrijblijvend advies. Bel naar 0592 – 541 709 of naar 06 – 1934 2928 na een telefonische afspraak. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, aan het Visschersplein 160, Kamer 11. Wij helpen u graag verder wanneer u uitziet naar een succesvolle document migratie.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin