Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Digitaal werken - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Digitaal werken

Digitaal werken is al een aantal jaren erg populair. Het wordt ook wel het 'nieuwe werken' of 'flexwerken' genoemd. Er zijn minder werkplekken dan werknemers, waardoor werknemers geen eigen vaste werkplek meer en/of werken regelmatig thuis. Zit u er ook aan te denken om het 'digitaal werken' in het leven te roepen binnen uw organisatie? Lees wat R.P. de Jong Advies hierin voor u kan betekenen.

De juiste online documentomgeving voor digitaal werken

Werken vanaf verschillende plekken binnen en buiten kantoor is mogelijk zolang er een betrouwbare goed beveiligde digitale documentomgeving is. Hier kan R.P. de Jong Advies voor zorgen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in digitalisering en structurering, en Dhr. De Jong heeft zelf ervaring met digitaal werken vanuit zijn werk bij Interpolis.

Het creëren van een digitale documentomgeving begint met het inventariseren van de huidige documentomgeving. Wat kan weg? Wat wordt veel gebruikt en moet ingescand worden? Wat kan extern worden opgeslagen, omdat het wel bewaard moet blijven, maar nauwelijks wordt gebruikt? Samen met u kijken we hierna zorgen we ervoor dat de juiste informatie bewaard blijft.

Vervolgens richten we de digitale documentomgeving efficiënt en overzichtelijk in. Dit gebeurd altijd volgens de standaarden van de NEN-ISO 15489 en de NEN 2082. Zo is uw organisatie klaar om digitaal te werken.

Ter verbetering van digitaal werken

R.P. de Jong Advies kan uw organisatie op meerdere wijzen van dienst zijn, zowel ter verbetering van digitaal werken als andere zaken omtrent digitalisering:

  • Consultancy
  • Interim-management
  • Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing)
  • Archief inventarisaties (structuuronderzoek)
  • In-company training (maatwerk)
  • Digitalisering Archief en/of Bibliotheek
  • Assistentie bij werving en selectie
  • Docent voor bestaande opleidingen

 

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin