Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Datamigratie - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Datamigratie

Datamigratie is een technisch proces dat kennis en vaardigheid vereist. Wanneer u zelf onvoldoende kennis heeft om de datamigratie naar behoren te laten verlopen, dan kan R.P. de Jong Advies u uitstekend helpen. Wij bieden u een zeer uitgebreide dienstverlening met tal van mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor ondersteuning bij een datamigratie, maar onder meer ook voor begeleiding bij verhuisprojecten, interim management, digitaliseringsprojecten en het opstellen van structuurplannen.

Een professionele datamigratie

Bij datamigratie draait het uiteraard om het overbrengen van data van het oude systeem naar het nieuwe systeem. Het is voor u zeer belangrijk dat er tijdens de overdracht geen data verloren gaat. Er mag met de datamigratie dan ook niets mis gaan. Bij ons hoeft u zich zeker geen zorgen te maken om de datamigratie. Wij verzorgen alles tot in het detail en bieden u de garantie dat alles op rolletjes verloopt. Zo hoeft u ook niet te vrezen dat uw bedrijfsprocessen lijden onder de datamigratie.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden op het gebied van datamigratie, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0592 – 541 709. Wij staan u graag te woord. Ons kantoor is te vinden aan het Visschersplein 160 in Utrecht. Wij zijn hier gevestigd in kamer 11. Na het maken van een telefonische afspraak kunt u ook contact met ons opnemen via 06 – 1934 2928. Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren over de mogelijkheden wanneer u dit wenst.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin