Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Database migration tool - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Database migration tool

Bent u op zoek naar een database migration tool? Hier kan R.P. de Jong Advies u aan helpen. Beter nog, wij helpen u bij de migratie van de database. Wij hebben 35 jaar ervaring met digitalisering, migration en structurering binnen verschillende bedrijven. Wij kunnen u op verschillende manieren bedienen tegen een scherp tarief.

De juiste database migration tool voor u

Als de database van uw organisatie niet compleet is, niet accuraat of niet vindbaar is, kan uw bedrijf niet goed functioneren. Informatie moet beschikbaar en compleet zijn, en er moet niet uren naar gezocht hoeven worden.

R.P. de Jong Advies maakt uw database op orde middels de juiste migration tool. Welke dat is voor uw bedrijf zoeken we samen uit. Dit begint met een quick scan die na uitvoering duidelijk weergeeft waar de problemen liggen in uw database. Aan de hand van de resultaten gaan we opzoek naar de juiste oplossing en kunnen we de database op de juiste manier gaan migreren. Wij zorgen ervoor dat deze migratie soepel verloopt en dat u en uw medewerkers de database de komende jaren optimaal kunnen gebruiken. Wij geven u meer dan alleen een tool!

R.P. de Jong Advies helpt u aan een Database migration tool en ondersteunt u waar nodig

R.P. de Jong Advies kan u helpen aan een database migration tool, maar wij zijn ook op andere manieren inzetbaar. Zo kunt u ons inschakelen voor:

  • Consultancy
  • Interim-management
  • Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing)
  • Archief inventarisaties (structuuronderzoek)
  • In-company training (maatwerk)
  • Digitalisering Archief en/of Bibliotheek
  • Assistentie bij werving en selectie
  • Docent voor bestaande opleidingen

 

 

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin