Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus digitaal archiveren - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Op zoek naar een cursus digitaal archiveren?

Op zoek naar een partner die digitaal archiveren tot een vanzelfsprekend en goed lopend onderdeel van uw organisatie maakt? R.P. de Jong Advies is voor u de aangewezen partner om dit proces te begeleiden. Samen met u nemen wij uw organisatie onder de loep. Hierbij worden alle mogelijke problemen op archiefgebied in kaart gebracht. Onze ervaring leert dat veel organisaties zich momenteel in een ‘hybride’ situatie bevinden waar het om archiefbeheer gaat. Er gaat nog veel papierwerk rond, maar tegelijkertijd is er ook veel digitale informatie beschikbaar. Herkent u dit? Wellicht is het ook voor uw organisatie tijd om een cursus digitaal archiveren te overwegen.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Het nut van een cursus digitaal archiveren

Als medewerkers in digitaal archiveren de vrije hand krijgen, dan blijkt al gauw dat er een onoverzichtelijke situatie ontstaat. Het ontwerpen van een vaste structuur kan tot een aanzienlijke verbetering van die situatie leiden. Bij de introductie van nieuwe systemen of manieren van werken is training en opleiding van medewerkers van essentieel belang. Vaak zijn secretaresses betrokken bij de uitvoering van archivering en zijn zij de aangewezen personen om een cursus digitaal archiveren te volgen. Het is daarbij essentieel dat zij zonder uitzondering op dezelfde manier te werk gaan. Anders gaat er immers waardevolle informatie verloren. R.P. de Jong is een partner die u op professionele wijze kan helpen om dit te voorkomen.

Onze werkwijze bij de cursus digitaal archiveren

Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van de cursus digitaal archiveren en hebben veel basiscursusmateriaal uitgewerkt dat vrij simpel kan worden aangepast aan de specifieke eisen die uw organisatie stelt. Zonder dat u direct torenhoge rekeningen hoeft te verwachten.

Mocht het noodzakelijk zijn dat er officiële opleidingscertificaten worden verstrekt dan kunnen we de cursus digitaal archiveren via een opleidingsinstituut aanbieden. R.P. de Jong krijgt u in dit geval als docent toegewezen. Eventueel verzorgen wij de cursus digitaal archiveren met eigen beamers en laptops. Om de kosten voor de cursus digitaal archiveren zo laag mogelijk te houden, kunnen de trainingen in uw eigen (bedrijfs)omgeving gegeven worden.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin