Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiveren Zwolle - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Op zoek naar een cursus archiveren in Zwolle?

Wel eens gedacht aan een cursus archiveren in Zwolle? R.P. de Jong Advies is een professioneel partner om uw archief (weer) te laten functioneren zoals het hoort. Stukken die zijn opgesteld in het nabije of verre verleden moeten snel en eenvoudig toegankelijk zijn. Dat scheelt tijd en kosten. R.P. de Jong Advies is een organisatie die u kan helpen om uw archiefbeheer in kaart te brengen en oplossingen aan te dragen om uw documenten-huishouding weer op het niveau te krijgen waar het hoort te zijn. De cursus archiveren in Zwolle speelt daarin een essentiële rol.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Traject voor cursus archiveren in Zwolle

R.P. de Jong Advies heeft als aanbieder van de cursus archiveren in Zwolle een breed scala aan diensten in haar pakket. Veel organisaties die door de bomen het bos niet meer zagen zijn door ons geholpen om de zaken weer op de rit te krijgen. R.P. de Jong Advies begint steevast met een quick scan die bedoeld is om uw organisatie nauwkeurig in beeld te brengen daar waar het om archiefbeheer gaat. Afhankelijk van het volume van uw archief neemt dit onderzoek, dat veelal vooraf gaat aan een cursus archiveren in Zwolle, twee tot zeven werkdagen in beslag. De meeste problemen komen hierbij aan het licht en vervolgens gaan we samen op zoek naar de oplossingen die voor handen zijn. Is er bijvoorbeeld een ander systeem nodig, of is een nieuwe manier van werken noodzakelijk? Op het moment dat dit is bepaald, komt de cursus archiveren in Zwolle om de hoek kijken.

Wat houdt de cursus archiveren in Zwolle in?

Training en opleiding is vaak een essentieel onderdeel bij de introductie van nieuwe systemen of een nieuwe manier van werken. Meestal zijn secretaresses betrokken bij de uitvoering van archivering. Zij zijn dan ook de aangewezen personen om de cursus archiveren in Zwolle te volgen. Voor iedereen die met het archief te maken heeft, geldt dat het van belang is dat ze allemaal op dezelfde manier werken. Als dat niet zo is, is de kans aanwezig dat er waardevolle informatie verloren gaat. Een cursus archiveren in Zwolle kan helpen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. R.P. de Jong Advies heeft veel ervaring als docent bij opleidingsinstituten met ruime ervaring in deze tak van sport. Wij hebben veel basiscursusmateriaal uitgewerkt dat op een simpele manier, zonder veel meerkosten, kan worden aangepast aan uw situatie. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op we zijn ervan overtuigd dat de cursus archiveren in Zwolle voor u van toegevoegde waarde is.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin