Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiveren Hoogeveen - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Cursus archiveren helpt uw onderneming verder

R.P. de Jong Advies is ervan overtuigd dat een cursus archiveren in Hoogeveen dé oplossing is voor veel voorkomende archiefproblemen. Oude stukken die verdwijnen en nieuwe stukken die niet op de goede plek terecht komen. R.P. de Jong Advies kent de problematiek, maar kan u ook helpen om uw archiefbeheer weer helemaal op de rit te krijgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het in kaart brengen en oplossen van archiefproblemen. Talloze ondernemingen gingen u voor en plukken de vruchten van een succesvolle samenwerking met ons bedrijf. Een cursus archiveren in Hoogeveen helpt uw onderneming verder om met succes de toekomst in te gaan zonder u zorgen te maken over een degelijk en goed toegankelijk archief.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Wat gaat vooraf aan de cursus archiveren in Hoogeveen?

Voordat u of uw medewerkers van start gaan met een cursus archiveren in Hoogeveen, is het van belang om in kaart te brengen wat de aard is van de problematiek. De ervaring heeft R.P. de Jong Advies geleerd dat het voor beide partijen nuttig is om voordat u met een cursus archiveren in Hoogeveen van start gaat, door middel van een quick scan de problemen boven tafel te krijgen. Dit onderzoek neemt (afhankelijk van de grootte van uw onderneming of organisatie) twee tot zeven werkdagen in beslag en brengt de meeste problemen aan het licht. Hierna zal blijken of uw onderneming toe is aan een nieuw archiveringssysteem of een nieuwe manier van werken. Een training of cursus archiveren in Hoogeveen is een onderdeel dat essentieel is voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Wat houdt de cursus archiveren in?

Bij de introductie van een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken is een cursus archiveren in Hoogeveen voor u en uw medewerkers een must. Degenen die binnen uw bedrijf betrokken zijn bij de uitvoering van archivering, wordt tijdens de cursus archiveren in Hoogeveen geleerd om op de juiste manier documenten te archiveren. Het is hierbij van belang dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. Als iedereen binnen uw onderneming op eenzelfde manier te werk gaat wat betreft de archivering van (digitale) documenten, zal er geen waardevolle informatie verloren gaan en hoeft u nooit meer mis te grijpen als u op zoek bent naar documenten die in het verleden geproduceerd zijn. Bent u geïnteresseerd in de cursus archiveren in Hoogeveen of wilt u meer weten over de diensten van R.P. de Jong Advies, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin