Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiveren Drachten - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Cursus archiveren in Drachten helpt uw onderneming verder

Loopt het archiefproces binnen uw onderneming niet naar wens, dan is de cursus archiveren in Drachten wellicht de oplossing. Wij stellen ons graag aan u voor: R.P. de Jong Advies, aangenaam. Wij hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van documentarchivering, zowel binnen het digitale als in het traditionele papieren archief. De meeste ondernemingen bevinden zich momenteel in een situatie waarbij er enerzijds veel papier wordt gebruikt en anderzijds ook veel digitale informatie beschikbaar is, oftewel een hybride situatie. Probleem daarbij is dat beide collecties niet compleet zijn. Herkent u deze onwenselijke toestand van uw archief? R.P. de Jong Advies vertelt u graag meer over de cursus archiveren in Drachten die aan deze situatie definitief  een einde kan maken.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Wat gaat vooraf aan de cursus archiveren in Drachten?

R.P. de Jong Advies biedt ondernemingen met de cursus archiveren in Drachten de helpende hand om de documenthuishouding in orde te maken. Afhankelijk van de aard van de problematiek is het meestal nuttig om door middel van een snelle scan de problemen aan het licht te brengen waar u tegenaan loopt bij de archivering van belangrijke stukken. Dit korte onderzoek neemt tussen de  twee en zeven werkdagen in beslag en is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw archief. Onze experts bekijken welke manier het beste is om de documenthuishouding te optimaliseren. De introductie van een nieuwe manier van archiveren of het hanteren van een nieuw systeem is daarbij het uitgangspunt.

Wat houdt de cursus archiveren in Drachten in?

Bij de introductie van nieuwe systemen of een nieuwe manier van werken is een cursus archiveren in Drachten van essentieel belang. In aanmerking hiervoor komen medewerkers binnen uw onderneming die betrokken zijn bij de uitvoering van archivering. Hen wordt tijdens de cursus archiveren in Drachten geleerd om allen op eenzelfde manier te archiveren, om zo te voorkomen dat waardevolle informatie verloren gaat. R.P. de Jong Advies heeft veel cursusmateriaal uitgewerkt dat gemakkelijk, zonder dat u al te veel kosten hoeft te maken, aan uw situatie kan worden aangepast. Bent u geïnteresseerd in een cursus archiveren in Drachten tegen zeer concurrerende tarieven, dan vertellen wij u uiteraard graag meer.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin