Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiveren Assen - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Cursus archiveren in Assen oplossing voor uw onderneming

Wellicht bent u op zoek naar een cursus archiveren in Assen omdat de archiefproblemen uw instelling of bedrijf letterlijk boven het hoofd groeien. Wij stellen ons graag aan u voor: R.P. de Jong Advies. Ons bedrijf kan de helpende hand bieden om uw situatie in kaart te brengen en prioriteiten te stellen ten aanzien van de mogelijke oplossingen. Wij zorgen ervoor dat de oplossingen duurzaam zijn en dat ze ook zonder onze directe bemoeienis  blijven werken in de toekomst. Met meer dan 35 jaar ervaring met de cursus archiveren in Assen kan R.P. de Jong Advies u van dienst zijn tegen een zeer concurrerend tarief.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Werkwijze voor cursus archiveren

Voordat u van start gaat met een cursus archiveren in Assen, bevelen we aan om via een zogenoemde quick scan de problemen die er op dit gebied spelen aan het licht te brengen. Want soms is het lastig om de vinger onmiddellijk op de zere plek te leggen. Dan is het goed om de documenthuishouding systematisch in kaart te brengen en tegelijkertijd de wensen van de belangrijkste klantgroepen te onderzoeken. Dit korte onderzoek dat vooraf gaat aan een cursus archiveren in Assen, neemt twee tot zeven werkdagen in beslag en brengt de meeste archief-uitdagingen aan het licht. Zo stelt u ons als aanbieder van de cursus archiveren in Assen in staat om meer inhoudelijk te kijken naar oplossingen en prioriteiten.

Hoe ziet de cursus archiveren in Assen er uit?

Als het nodig is om een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken binnen uw onderneming te realiseren, dan is het belangrijk dat de medewerkers die te maken hebben met archivering hierbij betrokken zijn. Meestal zijn dat de secretaresses. Het ligt dan ook voor de hand dat zij daadwerkelijk deelnemen aan de cursus archiveren in Assen. Tijdens de cursus krijgen ze alle kennis en informatie aangereikt die zij op de werkvloer nodig hebben. Hen wordt geleerd dat het van belang is dat alle collega’s op eenzelfde wijze te werken, om zo te voorkomen dat waardevolle informatie verloren gaat. Wij verzorgen de cursus archiveren in Assen met eigen beamers en laptops. Om de kosten voor de cursus zo laag mogelijk te houden, houden we de cursus in uw eigen bedrijf of instelling. Iedereen die meer wil weten over de cursus archiveren in Assen kan vrijblijvend contact opnemen met R.P. de Jong Advies.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin