Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiveren - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

R.P. de Jong Advies: een goed adres voor de cursus archiveren

Groeien de archiefproblemen uw organisatie boven het hoofd, dan is het zinvol te overwegen om uw medewerkers een cursus archiveren aan te bieden. R.P. de Jong Advies heeft alles in huis om uw documentenhuishouding (opnieuw) op de rails te krijgen. Samen met u onderzoeken we de aard van de problematiek om vervolgens te ontdekken waar de oplossingen en prioriteiten liggen. R.P. de Jong Advies zorgt ervoor dat de oplossingen duurzaam zijn en ook na ons vertrek en zonder onze directe bemoeienis blijven werken.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Een quick scan cursus archiveren

Wanneer is mijn organisatie rijp voor een cursus archiveren, vraagt u zich wellicht af. Voor u als klant is het nuttig om middels een zogenoemde quick scan de problemen op tafel te krijgen. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming neemt dit twee tot zeven dagen in beslag. Daarna bekijkt R.P. de Jong Advies of er een korte of wellicht langere vorm van samenwerken noodzakelijk is. Mogelijk komen we tot de ontdekking dat er een nieuw systeem in het leven moet worden geroepen. Op dat moment komt ook de vraag naar voren of een cursus archiveren wenselijk zou zijn. Temeer omdat een cursus archiveren bij de introductie van nieuwe systemen vaak een essentieel onderdeel is.

Cursus archiveren voor uw medewerkers

Vaak zijn het de secretaresses binnen uw organisatie die in aanmerking komen voor een cursus archiveren. Zij zijn immers betrokken bij nagenoeg alle voorkomende archiveringswerkzaamheden. Derhalve is het van belang dat zij zonder uitzondering op identieke wijze te werk gaan. Gebeurt dit niet, dan gaat waardevolle informatie simpelweg verloren. Met een cursus archiveren kunt u dit eenvoudig voorkomen. R.P. de Jong Advies heeft jarenlange ervaring  als docent bij opleidingsinstituten. Bovendien hebben wij veel basiscursusmateriaal uitgewerkt dat gemakkelijk, zonder al te veel kosten, aan uw situatie kan worden aangepast. R.P. de Jong Advies biedt een cursus archiveren voor digitale archieven maar ook voor de traditionele papieren archieven.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin