Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus Archiefzaken - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

R.P. de Jong Advies: adviseur in archiefzaken

Heeft u een adviseur in archiefzaken nodig, dan is R.P. de Jong Advies voor u de juiste partner. Vele bedrijven en organisatie gingen u voor om hun documenthuishouding op een hoger plan te tillen met behulp van onze expertise. De oplossingen die wij als adviseur archiefzaken aandragen zijn duurzaam omdat ze ook in de toekomst zonder onze directe bemoeienis blijven functioneren. Met meer dan 35 jaar ervaring in deze discipline kan R.P. de Jong Advies u als adviseur archiefzaken van dienst zijn tegen een zeer concurrerend tarief. Graag vertellen wij u hoe dit in zijn werk gaat.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Adviseur archiefzaken zoekt naar de oplossing

Afhankelijk van de aard van de problematiek, is het voor ons als adviseur archiefzaken en voor u als klant meestal nuttig om met een zogenaamde quick scan inzicht te verkrijgen in de problematiek binnen uw onderneming. Door alle werkprocessen van een organisatie onder de loep te nemen, zijn wij als adviseur archiefzaken in staat om een informatiestructuur te bouwen die duidelijkheid verschaft over welke informatie waar te vinden is. Dit korte onderzoek brengt de meeste problemen aan het licht en stelt u en ons als adviseur archiefzaken in staat om een inhoudelijk gesprek te voeren over de oplossingen en prioriteiten.

Adviseur archiefzaken creëert overzicht

Bij de introductie van nieuwe systemen of een nieuwe manier van werken is training en opleiding van medewerkers vaak een essentieel onderdeel. R.P. de Jong Advies heeft veel ervaring als docent bij opleidingsinstituten  die hun sporen hebben verdiend in dit marktsegment. Een cursus archiveren door een van onze adviseurs archiefzaken helpt uw medewerkers om op een eenduidige manier zowel digitale als papieren documenten te archiveren. Hierdoor blijft alle waardevolle informatie binnen uw onderneming behouden en zijn belangrijke documenten in de toekomst eenvoudig terug te vinden. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, gaat de adviseur archiefzaken ervan uit dat de training in uw eigen omgeving gegeven kan worden. Als dat niet wenselijk is, regelen we uiteraard een geschikte cursusruimte bij u in de buurt. Meer weten over onze diensten? Onze deskundige adviseur archiefzaken staat u graag vrijblijvend te woord.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin