Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiefbeheer Groningen - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Op zoek naar een cursus archiefbeheer in Groningen?

Groeien de archiefproblemen uw onderneming boven het hoofd, dan is een cursus archiefbeheer in Groningen de oplossing waar u naar op zoek bent. R.P. de Jong Advies kan u daarbij de helpende hand bieden. Wij zorgen ervoor dat uw documentenhuishouding weer op de rails komt en dat de oplossingen die wij bieden ook na ons vertrek blijven functioneren. Bij de introductie van nieuwe archiefsystemen of nieuwe manieren van werken is training en opleiding van medewerkers van essentieel belang. Velen gingen u voor in een cursus archiefbeheer in Groningen en brachten het archiefbeheer van hun onderneming op een nieuw niveau.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

Onze werkwijze bij de cursus archiefbeheer in Groningen

Was het archiefproces in het recente verleden een enorme papierwinkel, tegenwoordig staat vooral het digitale aspect op de voorgrond. Door alle werkprocessen binnen een organisatie onder de loep te nemen, zijn wij in staat om een informatiestructuur te bouwen die duidelijkheid verschaft over welke informatie waar te vinden is. Vaak zijn het de secretaresses die betrokken zijn bij de uitvoering van archivering. Zij zijn dan ook de aangewezen personen om een cursus archiefbeheer in Groningen te volgen. R.P. de Jong Advies zorgt ervoor dat door middel van de cursus alle neuzen dezelfde kant op komen te staan. Het is immers van het grootste belang dat uw medewerkers zonder uitzondering dezelfde manier van werken hebben wat betreft archiveren. Dit voorkomt dat waardevolle informatie verloren gaat.

Hoe werkt een cursus archiefbeheer in Groningen?

Als de aard van de problematiek binnen uw onderneming vraagt om een nieuwe manier van archiveren, dan is een cursus archiefbeheer in Groningen van essentieel belang. R.P. de Jong Advies heeft veel ervaring als docent bij opleidingsinstituten die hun sporen verdiend hebben in dit marktsegment. Wij hebben veel basiscursusmateriaal uitgewerkt dat eenvoudig, zonder al te veel kosten, aan uw situatie kan worden aangepast. Dit materiaal richt zich op digitaal archiveren maar ook op de klassieke situatie waarin nog veel sprake is van papierwerk . Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over een cursus archiefbeheer in Groningen, het gaat uw onderneming zeker verder helpen!

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin