Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Cursus archiefbeheer - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Cursus archiefbeheer bij R.P. de Jong Advies

Bent u op zoek naar een partner in archiveren, dan vertellen wij u graag meer over onze cursus archiefbeheer. De cursus wordt gegeven door R.P. de Jong Advies, een partij die meer dan 35 jaar ervaring heeft in deze discipline. Wij helpen uw organisatie om uw documenthuishouding weer helemaal op de rit te krijgen. En dat tegen zeer concurrerende tarieven.

Error: element "actieknoppen" bestaat niet.

De meeste instellingen bevinden zich momenteel in een zogenoemde hybride situatie: er is sprake van heel veel papierwerk, terwijl er tegelijkertijd ook een grote hoeveelheid digitale informatie beschikbaar is. Probleem is dat beide collecties incompleet zijn en dat met op diverse plaatsen moet zoeken om een compleet beeld te krijgen van alle beschikbare informatie. Herkent u dit? Dan is een cursus archiefbeheer een goede oplossing. R.P. de Jong Advies zorgt ervoor dat de aangedragen oplossingen duurzaam zijn en ook zonder onze directe bemoeienis blijven functioneren.

Effectiviteit van cursus archiefbeheer

Een cursus archiefbeheer is een effectieve manier om uw medewerkers te helpen om te werken met een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken eigen te maken. Voor het zover is, moet er het nodige onderzoek worden verricht, want soms is het lastig om de vinger onmiddellijk op de zere plek te leggen. Afhankelijk van de aard van de problematiek is het daarom meestal nuttig om middels een zogenoemde quick scan de problemen op tafel te krijgen. Dit korte onderzoek brengt de documenthuishouding in kaart en onderzoekt tegelijkertijd de wensen van de belangrijkste klantengroep. Na dit traject wordt gekeken welke samenwerkingsvorm noodzakelijk is om uw archiefbeheer te optimaliseren.

Cursus archiefbeheer voor uw medewerkers

Bij de introductie van een nieuw systeem of een nieuwe manier van werken is de cursus archiefbeheer vaak een essentieel onderdeel. De medewerkers die binnen een organisatie betrokken zijn bij de uitvoering van archivering, wordt tijdens de cursus geleerd om allemaal op soortgelijke wijze te werk te gaan. Hiermee wordt voorkomen dat waardevolle informatie verloren gaat. De cursus archiefbeheer helpt hen om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. R.P. de Jong Advies heeft jarenlange ervaring als docent bij opleidingsinstituten die hun sporen hebben verdiend in dit marktsegment. Bent u geïnteresseerd in de cursus archiefbeheer of wilt u meer weten over de diensten van R.P. de Jong Advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin