Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Bestanden archiveren - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Bestanden archiveren

Voor het digitaal archiveren van bestanden schakelt u R.P. de Jong Advies. Wij zijn een professioneel bedrijf dat ondernemers helpt bij digitalisering en structurering, onder andere door het digitaal archiveren van bestanden. Dit doen wij al meer dan 35 jaar tegen een aantrekkelijk tarief. Zo maken we digitale archivering betaalbaar voor verschillende klanten.

De juiste oplossing voor het digitaal archiveren van bestanden

Een papieren archief is niet meer van deze tijd. Het is niet veilig en neemt veel ruimte in beslag. Bent u klaar om uw bestanden op digitale wijze te archiveren, maar weet u niet waar u moet beginnen? R.P. de Jong Advies helpt u graag.

Wij brengen uw archiefproblemen in kaart en kijken naar een efficiënte en duurzame oplossing. Ook kijken we waar het archief incompleet is. Vaak zijn bestanden op verschillende plekken te vinden, wat erg inefficiënt is. Ook dit lossen wij dus op. Kortom, onze specialisten archiveren uw documenten en bestanden naar een overzichtelijk en compleet digitaal archief.

Specialisten in het archiveren van bestanden en andere zaken omtrent structurering

Zoals gezegd is R.P. de Jong Advies gespecialiseerd in oplossingen voor de digitalisering en structurering van bedrijven. Dit betekent dan ook dat wij in te schakelen zijn voor meer dan alleen het archiveren van bestanden. Onze specialisten zijn in te schakelen voor:

  • Consultancy
  • Interim-management
  • Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing)
  • Archief inventarisaties (structuuronderzoek)
  • In-company training (maatwerk)
  • Digitalisering Archief en/of Bibliotheek
  • Assistentie bij werving en selectie
  • Docent voor bestaande opleidingen
R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin