Warning: session_start(): Failed to read session data: user (path: /tmp) in /srv/www/public_html/index.php on line 53
Archiveren van documenten - R.P. de Jong Advies
0592 541709
Trainingen Werkwijze Het nieuwe werken Implementatie Archiveren

Archiveren van documenten

R.P. de Jong Advies is dé specialist in het digitaal archiveren van documenten. Groeit het archief van uw onderneming sneller dan dat er ruimte gecreëerd kan worden? Dan is het zinvol om de archiefproblemen in kaart te laten brengen door een specialist die de problemen op efficiënte en duurzame wijze kan oplossen. R.P. de Jong Advies is uw partner in deze! Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het digitaal archiveren van documenten en zoeken naar een passende oplossing tegen een scherp tarief.

De juiste oplossing voor het digitaal archiveren van documenten

Een archief bestaande uit papieren documenten is al lang niet meer van deze tijd. Meer en meer bedrijven willen hun documenten digitaal archiveren, maar weten niet waar ze moeten beginnen of hoe ze dit het beste kunnen doen. Bij het digitaal archiveren blijven er vaak nog veel papieren documenten bestaan waardoor het archief niet compleet is. Uw medewerkers moeten op verschillende plekken zoeken naar informatie, wat zeer inefficiënt is. R.P. de Jong Advies weet uw documenten op juiste manier te migreren naar een overzichtelijk en compleet digitaal archief.

Voor het archiveren van documenten en andere zaken omtrent digitalisering

R.P. de Jong advies is in te schakelen voor het archiveren van documenten, maar kan u ook op andere manieren helpen met digitalisering en structurering binnen uw bedrijf. Zo zijn wij in te schakelen voor:

  • Consultancy
  • Interim-management
  • Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing)
  • Archief inventarisaties (structuuronderzoek)
  • In-company training (maatwerk)
  • Digitalisering Archief en/of Bibliotheek
  • Assistentie bij werving en selectie
  • Docent voor bestaande opleidingen
R.P. de Jong
Volg ons op Twitter Toevoegen op linkedin